Doorgaan naar hoofdcontent

Aston Martin Vantage Roadster vs. Mercedes-AMG GTC Roadster

AUTOWEEK
Aston Martin Vantage Roadster vs. Mercedes-AMG GTC Roadster
De Aston Martin Vantage is er zoals het een goede Engelse sportwagen betaamt ook als open auto. Een stijlvolle manier om aan de zomer te beginnen. Een rechtstreekse confrontatie met de Mercedes AMG GT-C Roadster moet uitwijzen hoe Brits de Aston nog is.
Lees verder

Indi One: nieuwe EV uit de Verenigde Staten
Tesla en potentiƫle grote spelers als Lucid Motors zijn als het aan start-up Indi EV ligt straks niet langer de enige grote namen wat Amerikaanse fabrikanten van elektrische auto's betreft. Indi EV stelt de One aan het daglicht voor, een elektrische auto waarmee het de TikTokkende jonge hippe autokopers in het vizier heeft.
Lees verder

Mercedes-AMG EQE beter te zien
Na de Mercedes-AMG EQS 53 4Matic werkt de huistuner uit Affalterbach aan een extra hete versie van de EQE. Mercedes-AMG heeft wat camouflage laten vallen, waardoor we een beter beeld krijgen van hoe deze 'AMG EQE' eruit komt te zien.
Lees verder

Renault 17 Gordini - In het Wild
De laatste keer dat een Renault 17 voorbij kwam in deze rubriek was in 2017. Hoog tijd om het model weer eens in het zonnetje te zetten en wel met de topversie: de 17 Gordini!
Lees verder

Volkswagen Arteon Shooting Brake - Achteruitkijkspiegel
Nic en Frank zijn op pad met de Volkswagen Arteon Shooting Brake en nemen de week door. Frank kreeg tekenles, mocht de tekening mee naar huis nemen en slijpt dit weekend zijn potloden. Saab staat na een Chinees avontuur weer te koop, maar wat moeten we daar nu nog mee en verder de handgeschakelde transmissie. In de AutoWeek die nu in de winkel ligt, zetten we de zeven fijnste op een rij, maar wanneer is hij volledig verdrongen door de automaat? En moeten we dat erg vinden?
Lees verder