Doorgaan naar hoofdcontent

Audi R8 V10 voortaan enkel nog als Performance (2021)

AUTOFANS
Audi R8 V10 voortaan enkel nog als Performance (2021)
Taal Nederlands Audi voert een subtiele wijziging door voor haar supercar R8. De basisversies van Coupé en Spyder zullen worden vervangen door de performance-modellen. Met die vernieuwing is er voor het eerst ook een R8 V10 Performance RWD. Met meer paarden die naar de achterwielen worden gezonden.
Lees verder

Mazda lanceert volgend jaar CX-60 en CX-80 met zes-in-lijn en plug-inkracht
Taal Nederlands Mazda heeft recent in haar kaarten laten kijken waardoor we een ruim beeld hebben van de producten die het Japanse merk volgend jaar zal lanceren. Voor de Europese markt springen met de CX-60 en CX-80 in het oog, twee SUV's die uitpakken met een zes-in-lijn of een plug-inaandrijving.
Lees verder

Officieel: MG ZS EV facelift doet het met 72 kWh, blijft spotgoedkoop (2021)
Taal Nederlands MG lanceert per direct een opgefriste versie van haar ZS EV. Die zegent de compacte elektrische crossover met een indrukwekkende range van 440 km dankzij een "Long Range" accu van 72 kWh. In een later stadium volgt ook nog een 51 kWh Standard Range met 320 kilometer range. En dat vanaf 31.985 euro.
Lees verder

MG Marvel R Electric: alle details + prijs! (2021)
Taal Nederlands De Chinese constructeur MG heeft meer informatie vrijgegeven over de Marvel R. Veel meer. Zo begint de elektrische SUV vanaf 45.985 euro, geraakt hij vlot 400 kilometer ver en komt er een versie met drie elektromotoren.
Lees verder

Welles-nietes: nu toch geen salon van Genève in 2022
Taal Nederlands Na de verzekering dat het salon van Genève na twee afgelaste edities zeker door zou gaan, zet de organisatie van de Geneva Motor Show toch een streep door editie 2022.
Lees verder