donderdag 7 oktober 2021

BMW introduceert 2e 2-Serie Active Tour

AUTOZINE
BMW introduceert 2e 2-Serie Active Tour
BMW introduceert de tweede generatie van de 2-Serie Active Tourer. De nieuwe generatie ziet er dynamischer uit en heeft een krachtige uitstraling dankzij de heldere BMW designtaal. Het ingrijpend vernieuwde interieur combineert een verscheidenheid aan gebruiksmogelijkheden met moderne geometrie en een BMW Curved Display zoals in de BMW iX. Bovendien is de nieuwe BMW 2-Serie Active Tourer actueel op gebied van aandrijving, bestuurdersassistentie, bediening en connectiviteit.
Lees verder

Renault Twingo als E-Tech electric Urban
Renault presenteert een nieuwe, gelimiteerde uitvoering van de Twingo E-Tech electric: de Urban Night. Deze versie onderscheidt zich met zijn bijzondere uitstraling en vervangt de Serie Limitee Vibes in de line-up. De levering van deze opvallende limited edition start rond het einde van dit jaar. De prijzen volgenin de aanloop naar de marktintroductie.
Lees verder

Kia Niro is Zakenauto van het Jaar 2022
De Kia Niro is gekroond tot Zakenauto van het Jaar 2022. De vakjury is unaniem over de bestverkochte auto van Nederland: Niemand kan om de Niro heen. De Niro is een belangrijke pijler onder het succes van Kia en mede dankzij de volledig elektrische e-Niro is Kia inmiddels het grootste merk van Nederland.
Lees verder

Mazda kondigt CX-60 en CX-80 aan
Mazda kondigt twee nieuwe modellen aan: de CX-60 en CX-80. Bij deze modellen wordt maximaal gebruikgemaakt van de Building Block ontwikkeling- en productiestrategie van het merk. Met Skyactiv-technologie, gecombineerde planning en flexibele productie, zal Mazda zijn SUV-gamma uitbreiden met behulp van de nieuwste technologie?n.
Lees verder

Audi introduceert R8 V10 performance RWD
Audi introduceert de R8 V10 performance RWD. Deze achterwielaangedreven versie, die leverbaar wordt als Coup? en Spyder, koppelt de kracht van een 419 kW / 570pk sterke V10 middenmotor aan louter achterwielaandrijving. De RWD-versie wordt vanaf begin volgend jaar leverbaar, naast de bestaande Audi R8 V10 Performance Quattro.
Lees verder