woensdag 6 oktober 2021

Brandstofprijzen blijven stijgen: waar houdt het op?

AUTOWEEK
Brandstofprijzen blijven stijgen: waar houdt het op?
De brandstofprijzen rijzen de pan uit. Benzine het een gemiddelde adviesprijs van dik €2 per liter en ook diesel is duurder dan ooit tevoren. De grote vragen zijn nu: waar ligt het aan en wat kan er in de toekomst gebeuren?
Lees verder

Renault Twingo E-Tech Electric als Urban Night
De Renault Twingo is met zijn vriendelijke vormgeving en smalle, hoge koetsje niet bepaald de eerste auto waar je een 'Urban Night' geheten uitvoering van verwacht. Toch hijst Renault z'n achterwielaangedreven stadsauto met de motor achterin in een speciaal Urban Night-kostuum dat ondanks dat zijn naam anders doet vermoeden niet alleen in het zwart is te krijgen.
Lees verder

Facelift voor Skoda Scala
De Skoda Scala is een kleine drie jaar oud en dat betekent dat er achter de tekentafels in het Tsjechische Mladá Boleslav al gewerkt is aan een gefacelifte versie. Lang zal dat schetswerk niet geduurd hebben, de vernieuwde Skoda Scala op deze foto's lijkt namelijk weinig nieuws onder z'n stickervelletje te verbergen.
Lees verder

Frankrijk overweegt tijdelijke belastingverlaging brandstof
De brandstofprijzen zijn in Frankrijk weliswaar niet zo absurd hoog als in Nederland, maar toch komt de overheid mogelijk de consument tegemoet door de belastingen tijdelijk te verlagen.
Lees verder

Volvo 850 vs. Rover 827 - Dubbeltest - Uit de Oude Doos
Nieuwkomer Volvo 850 mocht het precies 30 jaar geleden opnemen tegen een wat oudere concurrent: de Rover 827. De topversie van Rover's 800-serie weerde zich kranig.
Lees verder