vrijdag 1 oktober 2021

'Brandstoftekort Verenigd Koninkrijk kan nog weken duren'

AUTOWEEK
'Brandstoftekort Verenigd Koninkrijk kan nog weken duren'
Bij een groot aantal tankstations in het Verenigd Koninkrijk zullen de pompen de komende tijd slechts blijven druppelen. Volgens de Petrol Retailers Association (PRA, de Britse branchevereniging voor pomphouders) gaat het nog langere tijd duren voordat de situatie is genormaliseerd en de pompstations weer voldoende voorraad hebben.
Lees verder

MG B - Facelift Friday
Sommige facelifts zijn alom geprezen omdat een auto er aanzienlijk van opknapte, maar iets zegt ons dat de facelift van de MG B door de meesten niet in dat rijtje geplaatst wordt. Dat maakt het niet minder leuk om er nog eens bij stil te staan.
Lees verder

Ford gaat Nugget-campers zelf leveren
Ford hoopt een graantje mee te pikken van de huidige campergekte door de Nugget-campers op Ford Transit-basis zelf te gaan aanbieden.
Lees verder

'De zakelijke rijder kan terug naar benzineauto' - AutoWeek podcast
In deze aflevering van onze podcast 'De Uitlaat' analyseren Marco en Roy de gevolgen van het nieuwe kabinetsbeleid met betrekking tot elektrische auto's. Want vooral voor zakelijke rijders nemen de voordelen heel rap af. Verder blikt Marco terug op zijn ervaring met de BMW iX en bespreken de mannen de toekomst van AMG. Roy kiest verder een oude Renault voor zijn to drive list, terwijl Marco laat weten welke auto hij door de mangel wil halen. Luisteren kan uiteraard hieronder of op je eigen ...
Lees verder

Militem Ferox T is aangepakte Jeep Gladiator
Ben je in de markt voor een Jeep Gladiator, maar zit je niet te wachten op de versie met dieselmotor die Jeep in Europa voert? Dan heeft het Italiaanse Militem wellicht een passende oplossing in de vorm van de Ferox T.
Lees verder