Doorgaan naar hoofdcontent

Cornelis Kit legt jonge autofans live uit hoe het zit

AUTOWEEK
Cornelis Kit legt jonge autofans live uit hoe het zit
Leer deze herfstvakantie in Move Amsterdam alles over de auto van de toekomst van AutoWeek-redacteur Cornelis Kit. Wees er snel bij: per dag is er plek voor 50 kinderen en een ouder!
Lees verder

Volkswagen Golf GTI - Op de Rollenbank
Van een Golf GTI van de eerste generatie gaat het autohart altijd iets sneller kloppen. In zijn tijd had deze Volkswagen bijna iets magisch en kende hij lang geen concurrentie. Anno 2021 is het een prijzig verzamelaarsobject.
Lees verder

Smart's elektrische SUV in productievorm
Smart is straks niet meer het merk zoals je dat al ruim twintig jaar kent. Het merk komt binnenkort namelijk met een volledig elektrische SUV, een auto die in september in conceptvorm debuteerde tijdens de IAA van München en waar AutoWeek je nu al de productieversie van kan laten zien!
Lees verder

Vernieuwde Hyundai Kona Electric goedkoper
Hyundai heeft de prijzen van de vernieuwde Kona Electric vrijgegeven. De elektrische versie van de vernieuwde Kona is tot tien procent goedkoper dan de Electric-versies van voor de facelift. De vanafprijs van de Kona Electric bedraagt €33.975.
Lees verder

Lancia Delta komt terug
Lancia belooft weer helemaal op te leven onder leiding van Stellantis. Eén van de nieuwe modellen die we mogen verwachten zal qua naam direct mensen op het puntje van hun stoel laten zitten: de Delta.
Lees verder