donderdag 28 oktober 2021

DS 3 Crossback Louvre: interactieve ode aan het museum

AUTOWEEK
DS 3 Crossback Louvre: interactieve ode aan het museum
DS en het Louvre Museum zijn beiden Frans erfgoed. Nu worden de twee verenigd in de DS 3 Crossback Louvre, een gelimiteerde uitvoering met onder meer enkele uiterlijke verwijzingen naar het museum.
Lees verder

Meerderheid rijscholen verhoogt tarieven in 2022
Ruim de helft van de rijscholen geeft aan zowel de tarieven voor rijlessen als voor het praktijkexamen in 2022 te verhogen. Dat blijkt uit onderzoek van Rijschool Pro, het vakblad voor de rijschoolbranche.
Lees verder

Nieuwe uitvoeringen Toyota Yaris Cross
Toyota voegt nieuwe speciaal op de zakelijke rijder afgestemde uitvoeringen toe aan het leveringsgamma van de Yaris Cross. De Toyota Yaris Cross is straks namelijk ook als Business en Business Plus te krijgen.
Lees verder

Simca 1000 (1976) - In het Wild
Iedere Simca verdient een plaats in deze rubriek. Het merk is immers al decennia niet meer onder ons en auto's van het merk verruilden de Nederlandse wegen niet zelden al op relatief jonge leeftijd voor de schroothoop. Deze 1000 is er echter nog!
Lees verder

Benzineprijs: voor het eerst de €2,10 per liter voorbij
Hoe graag de Nederlandse automobilist het anders zou zien, blijven de benzineprijzen in rap tempo stijgen. Voor het eerst in de geschiedenis is de benzineprijs boven de €2,10 per liter uitgekomen. Dat blijkt uit gegevens van consumentenorganisatie United Consumers.
Lees verder