woensdag 13 oktober 2021

Eerste test: BMW i4 M50 (2021)

AUTOFANS
Eerste test: BMW i4 M50 (2021)
Taal Nederlands BMW versterkt zijn elektrische aanbod met deze i4, de elektrische variant van de 4 Reeks Gran Coupé. Die wil het segment van de elektrische berlines een pak dynamischer maken.
Lees verder

Nederlandse verzekeraar waarschuwt voor "Zoom-ongevallen"
Taal Nederlands De Nederlandse verzekeraar Interpolis stelt vast dat het woon-werkverkeer na corona weer toeneemt. Tegelijk blijven bedrijven vasthouden aan digitaal vergaderen. Het resultaat is dat werknemers vaak mee vergaderen vanuit de auto. En dat is gevaarlijk, aldus Interpolis.
Lees verder

Tesla Roadster en Cybertruck: wachten tot 2023
Taal Nederlands Hoewel de tweede generatie van de Tesla Roadster al in 2017 werd aangekondigd, gaat hij pas vanaf 2023 in productie. Ook op de Cybertruck is het nog even wachten.
Lees verder

Alfa haalt GT Junior van onder het stof voor speciale reeks
Taal Nederlands Alfa Romeo rijdt een nieuwe speciale reeks voor van de Stelvio en Giulia. Die is geïnspireerd op de legendarische GT 1300 Junior, en heet dus vanzelfsprekend... 'GT Junior'.
Lees verder

Dan toch: D'ieteren stuurt Cupra naar het Autosalon 2022
Taal Nederlands Het welles-nietes-spelletje rond het Autosalon lijkt nog niet helemaal voorbij. Hoewel Volkswagen-importeur D'ieteren past voor het Autosalon 2022, maakt de Spaanse Seat-dochter Cupra wel zijn opwachting.
Lees verder