vrijdag 22 oktober 2021

Eerste test + video: Kia EV6 (2021)

AUTOFANS
Eerste test + video: Kia EV6 (2021)
Taal Nederlands Hoewel Kia enkele van de meest interessante elektrische auto's op de markt in haar catalogus heeft staan, associeert de chauffeur in de straat het Zuid-Koreaanse merk niet meteen met elektrische wagens. Met de EV6 wil Kia daar voor eens en altijd komaf mee maken.
Lees verder

Heeft SsangYong nieuwe eigenaar gevonden?
Taal Nederlands Volgens insiders is SsangYong bijna klaar voor een nieuwe start. Het Zuid-Koreaanse merk kondigde in december 2020 haar faillissement aan en eigenaar Mahindra & Mahindra zette het bedrijf in de etalage. Koreaanse bussenmaker Edison Motors lijkt nu de nieuwe eigenaar te gaan worden.
Lees verder

Franse Gendarmerie wisselt Renault Mégane R.S. in voor Alpine
Taal Nederlands Het Franse Ministerie van Binnenlandse Zaken heeft besloten om de vloot van politiewagens te moderniseren. Ook de gekende Renaults Mégane R.S. van de Gendarmerie National mogen op pensioen. In de plaats komen er onder andere 26 Alpine's A110.
Lees verder

Hoe Mercedes de cabrio en coupe gaat redden
Taal Nederlands Geen enkel segment in de autosector kent zo'n tanende verkoop als die van de cabrio en coupe. Waardoor de carrosserietypes met uitsterven zijn bedreigd. Mercedes lijkt alvast dé manier te hebben gevonden om de cabrio en coupe futureproof te maken. Met de op til staande nieuwe generatie SL als startschot... en een kleiner broertje in de maak?
Lees verder

ABT zit niet stil: Audi Q8 TFSI e nu goed voor 530 pk
Taal Nederlands De Duitse tuner ABT Sportsline laat de Audi's niet gerust. Nu is de Q8 met stekker aan de beurt. De plug-inhybride Q8 TFSI e is na de ABT-behandeling goed voor 530 pk.
Lees verder