maandag 11 oktober 2021

EU wil maximaal alcoholpromillage in verkeer naar nul

AUTOWEEK
EU wil maximaal alcoholpromillage in verkeer naar nul
Het Europees Parlement heeft een wetsvoorstel ingediend waarmee alcohol in het verkeer effectief verbannen wordt. De EU wil de grens op nul promille.
Lees verder

Nieuwe MG ZS EV: alle prijzen
De inkt van de brochure van de grondig gefacelift MG ZS EV is nog niet droog of AutoWeek kan je al alle prijzen van de aangescherpte elektrische SUV vrijgeven. De vanafprijs van de vernieuwde MG ZS EV bedraagt €31.985. Ook is bekend wat de MG ZS EV Long Range moet kosten waar je tot 440 kilometer elektrisch mee kunt rijden.
Lees verder

'Verkeerslichten kunnen sneller op groen dankzij voertuigdata'
Verkeerslichten die lang op rood staan voor een flinke rij auto's, terwijl een vrijwel lege weg groen licht krijgt. Je ziet het vast wel eens gebeuren. TomTom denkt een oplossing te hebben.
Lees verder

Den Haag verbiedt reclame voor auto's met verbrandingsmotor
Auto's met verbrandingsmotoren worden langzaam maar zeker in het verdomhoekje geschoven. In Den Haag kom je straks in bushokjes en tramhaltes geen reclames voor nieuwe auto's meer tegen.
Lees verder

'Mercedes-AMG GT bijna uit productie'
Mercedes-AMG stopt naar verluidt al bijna met de productie van de AMG GT Coupé en AMG GT Roadster. De Porsche 911-concurrent houdt het na zeven jaar voor gezien.
Lees verder