Doorgaan naar hoofdcontent

Ferrari 'LaFerrari-opvolger' gespot door AutoWeek-lezer

AUTOWEEK
Ferrari 'LaFerrari-opvolger' gespot door AutoWeek-lezer
Voor de tweede keer dit jaar duikt er een gecamoufleerde Ferrari op die vrijwel 1 op 1 een LaFerrari lijkt te zijn. De gecamoufleerde koets en het kenteken geven echter weg dat er meer aan de hand is.
Lees verder

Lexus LX 600: nieuw aan de SUV-top
Lexus heeft een splinternieuwe gigant van een SUV gepresenteerd. We maken kennis met de LX 600, het luxueuze Lexus-equivalent van de nieuwe Toyota Land Cruiser met een heftig hekwerk op zijn front.
Lees verder

Honda laat nieuwe elektrische modellen zien
Honda trekt in een ruk een blik nieuwe elektrische modellen open. We krijgen onder meer twee elektrische versies van de HR-V en een drietal conceptuele nieuwkomers te zien.
Lees verder

Ford Focus vernieuwd: strak gezicht
Ford geeft de Focus een facelift. Tijdens de bijpuntsessie van zijn 3,5 jaar oude volumemodel blijft er veel bij het oude, al krijgt de Focus onder meer een compleet nieuwe voorkant aangemeten.
Lees verder

Nieuwe Mitsubishi Outlander PHEV onthuld
De nieuwe Mitsubishi Outlander PHEV kent geen geheimen meer. Althans, geen visuele dan. Mitsubishi geeft namelijk foto's van zowel het exterieur als interieur van de nieuwe plug-in hybride SUV vrij, maar houdt de technische specificaties nog even onder de pet.
Lees verder