Doorgaan naar hoofdcontent

Ford investeert ruim €272 miljoen in Engelse productie

AUTOWEEK
Ford investeert ruim €272 miljoen in Engelse productie
Ford pompt meer dan €270 miljoen in zijn productiefaciliteit in het Engelse Halewood. De fabriek die Ford er heeft staan, wordt omgebouwd voor de productie van onderdelen voor elektrische auto's.
Lees verder

Frans supermarktketen biedt brandstof tegen kostprijs aan
De Franse supermarktketen E.Leclerc gaat brandstof tegen inkoopprijs aanbieden aan klanten. Het is meer dan een stunt, men wil er ook een signaal mee afgeven.
Lees verder

Abt geeft plug-in hybrides meer vermogen
De Duitse tuner Abt heeft de oplossing voor wie niet tevreden is met het vermogen van zijn plug-in hybride auto van de Volkswagen Groep met een 1.4 TSI als verbrandingsmotor. Abt schroeft het vermogen van de 150 pk sterke benzinemotor maar wat graag op.
Lees verder

Ineos Grenadier krijgt brandstofcel
De Ineos Grenadier wordt mogelijk ook leverbaar met een elektrische aandrijflijn en een brandstofcel. Een waterstofversie van de Grenadier gaat volgend jaar de weg op en maakt gebruik van Hyundai-techniek.
Lees verder

Audi A3 1.6 FSI – 2007 – 533.862 km - Klokje Rond
Veertien jaar geleden kocht André van de Ende een fonkelnieuwe Audi A3. Inmiddels zijn we ruim een half miljoen kilometer verder en behalve gaten in de vloermatten, een slijtplek op de armsteun en steenslag op de neus, ziet de A3 er nog net zo uit als veertien jaar geleden. Dat belooft veel voor de technische staat.
Lees verder