vrijdag 8 oktober 2021

Gent trapt productie Volvo C40 Recharge af

AUTOFANS
Gent trapt productie Volvo C40 Recharge af
Taal Nederlands Gisteren is in de Gentse Volvo-fabriek de productie van de C40 Recharge begonnen. Het is na de XC40 Recharge het tweede elektrische model voor de Volvo-fabriek in ons land.
Lees verder

Mercedes Manufaktur: personalisatie tot in de details
Taal Nederlands Geen premium- of luxemerk zonder personalisatieafdeling. Mercedes bundelt zijn aanbod op maat voortaan onder de noemer 'Manufaktur', en stelt dat niet alleen voor de G-Klasse beschikbaar, maar ook voor de CLS, AMG GT 4-Door Coupé, de S-Klasse met lange wielbasis en de Mercedes-Maybach S-Klasse.
Lees verder

Mist? Let op met automatische verlichting op auto!
Taal Nederlands Moest je deze ochtend de baan op, dan was je zonder twijfel net zoals zowat alle andere chauffeurs in België omhuld door een dikke strook mist. Geen enkel probleem zou je kunnen denken. Want je (nieuwe) auto beschikt over automatische verlichting die de boel lekker zelf regelt. Toch is het aangeraden om in mist zelf je lichten te ontsteken.
Lees verder

Tussenstand 9 maanden auto-inschrijvingen in België: 1 op 5 is geëlektrificeerd! (2021)
Taal Nederlands Het derde kwartaal van 2021 ligt officieel achter ons, waardoor we een vrij duidelijk beeld hebben van hoe de automarkt in België dit jaar is geëvolueerd. Zoals verwacht neemt elektrificatie een serieuze boost. Zo is meer dan één nieuwe auto op vijf die nu wordt ingeschreven geëlektrificeerd. Let op: het gaat niet enkel over full EV's.
Lees verder

Exclusief: Land Rover toont Defender V8 Bond Edition tijdens Zoute Grand Prix
Taal Nederlands Land Rover heeft de Zoute Grand Prix in Knokke-Heist gekozen om de tot 300 stuks gelimiteerde Defender V8 Bond Edition te etaleren. Veel vetter dan dit wordt de Defender niet...
Lees verder