woensdag 27 oktober 2021

Hertz gaat elektrisch: verhuurbedrijf bestelt 100.000 Tesla's

AUTOFANS
Hertz gaat elektrisch: verhuurbedrijf bestelt 100.000 Tesla's
Taal Nederlands Volgens nieuwsagentschap Bloomberg heeft autoverhuurbedrijf Hertz een monsterorder geplaatst bij elektrische autobouwer Tesla. Met een bestelling van maar liefst 100.000 auto's zet Hertz de eerste gigantische stap om haar volledige vloot te elektrificeren.
Lees verder

The Mini Tour brengt honderden Mini's bijeen
Taal Nederlands Mini Belux organiseerde dit jaar voor het eerst The Mini Tour, een rally voor liefhebbers van het iconische merk. Met succes, zo blijkt, want verspreid over drie zondagen konden de organisatoren maar liefst 775 Mini's optrommelen.
Lees verder

Deze Chery QQ Ice Cream kost amper 4.000 euro
Taal Nederlands China, het land van de namaak... maar ook het land van de eigenzinnige EV's. Zoals deze QQ Ice Cream van Cherry - nee, we verzinnen dit niet. Vanaf 4.000 euro krijg je een elektrisch stadswagentje met een maximale range van 170 kilometer en een top van 100 km/u. Daarmee doet 'ie het op alle vlakken beter dan de bij ons gekende Citroƫn Ami.
Lees verder

Officieel: nieuwe Range Rover (straks) elektrisch voor de lucky few (2021)
Taal Nederlands Land Rover heeft het doek gehaald van zijn nieuwe Range Rover. Die krijgt een nieuw platform, volgend jaar al meteen een plug-inhybride en in 2024 een volledig elektrische variant. O ja, en de prijs? Die gaat uiteraard wat naar omhoog.
Lees verder

Chevrolet Corvette Z06 dweept met krachtigste atmosferische V8 ooit (2021)
Taal Nederlands Met de Z06 stuurt Chevrolet zijn Corvette in trackoutfit de baan op. De compressor van de vorige generatie wordt nu ingeruild voor een hoogtoerige atmosferische V8. Naar eigen zeggen de krachtigste ooit.
Lees verder