Doorgaan naar hoofdcontent

Honda HR-V nu ook volledig elektrisch

AUTOWEEK
Honda HR-V nu ook volledig elektrisch
AutoWeek kan je de eerste foto's laten zien van de volledig elektrische versie van de Honda HR-V. In feite gaat het om de productieversie van de begin dit jaar gepresenteerde Honda SUV:e Concept.
Lees verder

Vrees voor 'Zoom-ongelukken' door vergaderen vanuit auto
Verzekeraar Interpolis slaat alarm over online vergaderen vanuit de auto. Als werkgevers en werknemers geen goede afspraken hierover maken, liggen ongelukken hierdoor op de loer.
Lees verder

Peugeot 2008 - Wel en Wee
De Peugeot 2008 is bezig aan zijn tweede generatie en ook die verkoopt heel behoorlijk. Behalve het meer flitsende uiterlijk is er nog een belangrijk verschil met de vorige 2008: er is een volledig elektrische versie van. AutoWeek vroeg de importeur welke 2008's de klanten vooral naar de showroom trekken.
Lees verder

Kia Sorento - afscheid duurtest
Het afgelopen half jaar met onze duurtest-Sorento is werkelijk omgevlogen. Iedereen op de redactie was te spreken over de veelzijdigheid van de grote Kia, maar ook z'n geschiktheid voor lange afstanden. De betrouwbaarheid is daarbij geen seconde in twijfel getrokken en het verbruik is bij vlagen bijzonder gunstig geweest.
Lees verder

Dacia 1310 - In het Wild
Normaal gesproken behandelen we geen auto's op buitenlands kenteken in deze rubriek, maar voor deze Dacia 1310 maken we graag een uitzondering. Daar zijn twee goede redenen voor.
Lees verder