Doorgaan naar hoofdcontent

Land Rover Discovery als Metropolitan Edition

AUTOWEEK
Land Rover Discovery als Metropolitan Edition
Je zou het bijna vergeten met al dat nieuwe Defender-geweld, maar er is ook nog een Land Rover Discovery. Daarvan presenteren de Britten nu een speciale uitvoering met de naam Metropolitan Edition.
Lees verder

Renault belicht Master Van H2-Tech met brandstofcel
Medio dit jaar gaf Renault's HYVIA de eerste informatie vrij over een versie met brandstofcel van zijn grootste bedrijfswagen: de Master. Vandaag geeft Renault meer informatie vrij over een specifieke carrosserievariant daarvan, de Renault Master Van H2-Tech.
Lees verder

'Duizenden (land)bouwvoertuigen moeten straks van de weg'
Voertuigen die in de bouw en landbouw worden gebruikt, dienen in 2022 geregistreerd te zijn bij de RDW voordat ze de weg op mogen. de RDW waarschuwt dat dit bij ongeveer de helft nog niet is gebeurd.
Lees verder

'Leasen: elektrische leaseauto meestal het voordeligst'
Er komen steeds meer relatief betaalbare elektrische auto's. Uit onderzoek van LeasePlan blijkt dat elektrische auto's in het C- en D-segment prijstechnisch volledig kunnen concurreren met conventionele auto's met een benzine- of dieselmotor. Dat geldt niet alleen voor Nederland, maar voor vrijwel alle Europese landen.
Lees verder

'Mini' Moke straks helemaal elektrisch
De Mini Moke is terug. De opengewerkte en met designelementen van de oer-Mini doorspekte nieuwe Moke komt in 2022 ook met een elektrische aandrijflijn beschikbaar.
Lees verder