donderdag 7 oktober 2021

Lexus NX450h+ - Rij-impressie

AUTOWEEK
Lexus NX450h+ - Rij-impressie
De huidige NX was volgens Lexus toe aan een opfrisbeurt en het is zeker geen kleine geworden. Ruim 90% van de auto is helemaal nieuw, maar is het genoeg om het merkaandeel van Lexus in het premium SUV segment te vergroten.
Lees verder

GM presenteert FSD-concurrent Ultra Cruise
General Motors is nu al lekker bezig op het gebied van rijassistentie met Super Cruise. Nu presenteert GM echter Ultra Cruise, dat je zou kunnen zien als een rivaal van Tesla's FSD.
Lees verder

Chevrolet Silverado EV toont glazen dak
Chevrolet gunt ons een blik op het glazen dak en daarmee ook op het interieur van de elektrische Chevrolet Silverado die op komst is. Ook weten we nu wanneer die auto wordt onthuld.
Lees verder

'Prijs EV-accu's sinds 2008 met 87 procent gedaald'
De prijs van accu's voor in elektrische auto's is sinds 2008 met maar liefst 87 procent gedaald, berekende het Amerikaanse ministerie van Energie.
Lees verder

Chevrolet Corvette in Europa minder sterk
Goed nieuws voor Corvette-liefhebbers. De huidige Chevrolet Corvette Stingray krijgt ook Europees asfalt onder zijn wielen. Voor wie elke pk belangrijk is, is er ook minder goed nieuws. In Europa is de eerste Corvette met middenmotor minder krachtig dan in de Verenigde Staten.
Lees verder