Doorgaan naar hoofdcontent

Lexus ROV: op waterstof van de gebaande paden

AUTOWEEK
Lexus ROV: op waterstof van de gebaande paden
Lexus gaat van de gebaande paden. Letterlijk en figuurlijk, want in de persconferentie van de onthulling van de LX 600 maakten de Japanners van de gelegenheid gebruik om een bijzondere conceptauto te onthullen: de ROV.
Lees verder

Auto aanpassen: wanneer krijg je te maken met de RDW?
Voor de autoliefhebber en/of hobbyist is het dikwijls leuk om je eigen auto op smaak te brengen met uiteenlopende modificaties. Hoe ver kun je gaan voordat je de RDW op de hoogte moet stellen of een afspraak dient te maken voor een herkeuring? We zetten de geldende regels op een rijtje.
Lees verder

Ford Mondeo - Achteruitkijkspiegel
De D-segmentweken van AutoWeek zijn begonnen. Vanuit een helemaal opgetuigde Ford Mondeo ST-Line X bespreken Marco en St├ęphan de week die achter ons ligt. Vermeulen doet meerdere ontboezemingen, maar is vooral gecharmeerd van de BMW i4 M50. Verder komt niet alleen het D-segment aan bod, de focus gaat ook op het C-segment. De Focus-facelift is ingrijpend maar dat zagen we wel vaker in de Focus-historie. En hoe gaat elektrificatie uitpakken voor de Honda Civic Type R?
Lees verder

Opel Astra (2021) - Back to Basics
Wie de configurator van de nieuwe Opel Astra opent, wordt allereerst geconfronteerd met een Edition-uitvoering van €28.699. Om het ├ęchte basismodel te zien, moet doelbewust een stap omlaag worden gedaan. Dat is uiteraard precies wat wij vandaag gaan doen.
Lees verder

Op zoek naar een compacte middenklasser voor 6.000 euro
Ben je met zo'n zes mille op zak op zoek naar een gezinsauto, dan is de keuze reuze. Wat wordt het: richting sportief, liever op chique of gewoon no-nonsense?
Lees verder