vrijdag 15 oktober 2021

Maserati Quattroporte (2008) - Facelift Friday

AUTOWEEK
Maserati Quattroporte (2008) - Facelift Friday
Zeg 'Maserati Quattroporte' en de kans is groot dat niet het huidige, maar de vorige generatie van Maserati's grote sedan voor je geestesoog verschijnt. De auto in kwestie kreeg in 2008 een facelift, waarbij op subtiele wijze eigenlijk alles anders werd.
Lees verder

Hyundai, Kia en DS als enigen in de plus in Europa
De Europese verkoopcijfers van auto's laten een treurig beeld zien. Vrijwel ieder merk noteert een forse daling in de verkopen, maar Hyundai, Kia en DS zwemmen tegen de stroom in.
Lees verder

Duitse deelstaten sturen Stellantis-CEO brandbrief wegens Opel
Stellantis-CEO Carlos Tavares krijgt een pittige brief van de Ministers-Presidenten van drie Duitse deelstaten. De reden: de zorgwekkende ontwikkelingen rond Opel in die staten, waar men niet van tevoren over ingelicht zegt te zijn.
Lees verder

'BMW i4 beter dan Tesla Model 3 Performance?'- AutoWeek Podcast
Een nieuwe aflevering van onze podcast! Marco reed met de BMW i4 en Roy met de Kia EV6. Twee auto's die Tesla goed tegengas kunnen geven, dus genoeg om te bespreken. Daarnaast denkt Roy met afschuw terug aan een bepaalde hothatch en heeft Marco een bijzondere Japanner op het oog. Luisteren kan hieronder of via je eigen podcast-app. Veel luisterplezier!
Lees verder

Tesla Model Y vs. Volvo XC40 - Dubbeltest
We hebben lang moeten wachten op Tesla's middenklasse cross-over, waardoor de concurrentie alle tijd heeft gehad om aan het ogenschijnlijke alleenrecht van Tesla op EV's met volwassen specificaties te tornen. Lijdt Tesla onder de wet van de remmende voorsprong of houdt het met de Model Y de gevestigde orde op afstand?
Lees verder