donderdag 7 oktober 2021

Mazda komt met CX-60 en CX-80

AUTOWEEK
Mazda komt met CX-60 en CX-80
Mazda breidt zijn modellengamma volgend jaar uit met twee nieuwe SUV's. Het merk haalt namelijk de CX-60 en CX-80 naar Europa. Allebei zijn het splinternieuwe modellen die ook nog eens heel interessante nieuwe motoren introduceren, waaronder plug-in hybrides én een zes-in-lijn!
Lees verder

Hier staan de meest actieve flitspalen van Nederland
De ene flitspaal is de andere niet. Sommige flitspalen staan stof te vangen, andere flitspalen flikkeren haast als een stroboscoop. Dat laatste is het geval bij deze tien flitspalen.
Lees verder

Mazda MX-30 met rotatiemotor naar Nederland
Mazda trekt een blik interessant nieuws open. Het merk kondigt niet alleen de komst aan van de CX-60 en CX-80 die onder meer zes-in-lijn benzinemotoren en plug-in hybride aandrijflijnen krijgen, ook op volledig elektrisch vlak is er nieuws. De MX-30 komt volgend jaar namelijk ook met rotatiemotor beschikbaar én Mazda werkt aan een nieuw EV-platform.
Lees verder

Aston Martin DB6 elektrisch dankzij Lunaz
Het Britse Lunaz heeft weer een iconische auto van eigen bodem bij de kladden gepakt en van een elektrische aandrijflijn voorzien. Deze keer is de Aston Martin DB6 aan de beurt.
Lees verder

Audi R8 als 570 pk sterke V10 Performance RWD
Audi introduceert een nieuwe variant van de R8. De Duitse supercar was er al als V10 Performance Quattro, maar is er nu ook als achterwielaangedreven Performance-variant.
Lees verder