Doorgaan naar hoofdcontent

Mazda2 verrast in Green NCAP emissietest

AUTOFANS
Mazda2 verrast in Green NCAP emissietest
Taal Nederlands Hij moet zowat de oudste in zijn segment zijn, de Mazda2. Maak echter niet de fout om daardoor te denken dat hij oude (vervuilende) mechaniek meezeult. Want tijdens een recente emissietest van Green NCAP met de Mazda2 1.5 SkyActiv kwam hij positief in de spotlight. Met een score van 3.5 op 5. En dat is beter dan je denkt.
Lees verder

FV Frangivento Sorpasso GT3 pleegt aanval op maag en netvlies (2021)
Taal Nederlands Het Turijnse FV Frangivento heeft zich gespecialiseerd in het bouwen van supercars op maat. Hartchirurg Dr. Abdallah Raweh mag zich voortaan eigenaar noemen van zo'n uniek stuk, de Sorpasso GT3. Best wel niet vertellen dat dit stiekem een Audi R8 in een veel lelijkere verpakking is. De man krijgt misschien nog wel iets aan zijn...
Lees verder

Lamborjohnny is ludieke reactie van Belgisch designer Musketon op kwade mail Lamborghini
Taal Nederlands Belgisch illustrator Musketon staat te boek als een tekentalent die zijn weerga niet kent. Met vlijmscherpe humor die vervat zit in een compleet eigen stijl. Lamborghini's kan hij beter niet meer schetsen. Want het Italiaanse merk betichtte Musketon van een auteursrechtelijke inbreuk door een Countach te gebruiken in zijn werk. Ach, dan teken je voortaan toch gewoon Lamborjohnnys?
Lees verder

Volledig uitverkocht: Alfa Romeo Giulia GTA
Taal Nederlands Alfa Romeo laat weten dat alle 500 exemplaren van de extreme Giulia GTA de deur uit zijn. De 'gewone' Giulia Q is wel nog steeds verkrijgbaar.
Lees verder

SCHRIJF JE NU IN VOOR DE AUTOFANS WORKSHOP AUTOFOTOGRAFIE ISM SONY
Taal Nederlands Ook dit jaar organiseert Autofans in samenwerking met Sony een workshop autofotografie voor beginnende of ervaren fotografen die zich willen bijscholen in het op de gevoelige plaat leggen van heerlijke scheurijzers. Dit jaar trekken we op zondag 24 oktober naar Trax in Roeselare!
Lees verder