woensdag 27 oktober 2021

Mercedes-AMG SL kijkt nog één keer om de hoek

AUTOWEEK
Mercedes-AMG SL kijkt nog één keer om de hoek
De Mercedes-AMG is bijna klaar voor zijn debuut. Nog één keer laat Mercedes-AMG zelf wat van de nieuwste SL zien, voordat donderdag het doek van de auto gaat.
Lees verder

Mega-SUV Audi betrapt
Soms is groot niet groot genoeg. Audi knutselt achter de schermen hard aan een SUV die wat formaat betreft de Q7 overtreft. Op deze nieuwe set spionageplaten is die mogelijk Audi Q9 geheten kolos als een ijsbeer in de woestijn op de Nürburgring-Nordschleife in actie te zien.
Lees verder

Toyota Proace City Verso Electric: vanaf €37.995
Toyota heeft een prijskaartje gehangen aan een nieuwe elektrische personenauto. Het gaat niet om een conventionele hatchback, cross-over of SUV, maar om de personenautoversie van de Proace City.
Lees verder

Volkswagens 'start-stopsysteem' in 1991 - Uit de Oude Doos
Het start-stopsysteem is inmiddels behoorlijk ingeburgerd. De meeste nieuwe auto's hebben het immers. Iets vergelijkbaar bestaat langer dan je wellicht denkt. AutoWeek reed precies 30 jaar geleden met een Volkswagen Golf met een vroege voorloper hiervan: de Eco-Golf.
Lees verder

McLaren-CEO Mike Flewitt legt functie neer
Mike Flewitt stapt terug als CEO van McLaren Automotive. De Brit houdt het voor gezien na acht jaar en stond aan het roer in de meest succesvolle periode van het merk als autofabrikant.
Lees verder