Doorgaan naar hoofdcontent

Mercedes brengt Dolby Atmos naar de auto

AUTOZINE
Mercedes brengt Dolby Atmos naar de auto
Mercedes-Benz AG zal in de toekomst Dolby Atmos aanbieden in een aantal van zijn topmodellen om de passagiers een betere geluidservaring te geven. De Dolby Atmos-technologie is ge?ntegreerd in het optionele Burmester 4D- en 3D-audiosysteem en wordt aanvankelijk aangeboden in de Mercedes-Maybach. Kort daarna is ook de Mercedes-Benz S-Klasse om te toveren in een concertzaal op wielen.
Lees verder

Toyota introduceert Yaris Cross Business
De nieuwe Toyota Yaris Cross is voortaan ook leverbaar als Business en Business Plus. Deze twee uitvoeringen van Toyotas nieuwe compacte SUV in het B-segment combineren een extra uitrusting met een relatief gunstige fiscale waarde. Hiermee zijn ze bedoeld voor zakelijke rijders die voor een zo laag mogelijke bijtelling in een zo compleet mogelijke SUV willen rijden.
Lees verder

DS 3 en DS 7 in Louvre-uitvoering
Sinds de introductie van het merk in 2014 is DS Automobiles als een beschermheer voor het Louvre Museum. Het Louvre beheert een uniek erfgoed en brengt het tot leven. Het is niet voor niets het meest bezochte museum ter wereld. Sinds kort is LOUVRE ook een majestueus en exclusief kenmerk voor de modellen van DS Automobiles, met de limited edition DS 7 CROSSBACK LOUVRE en nu ook de DS 3 CROSSBACK LOUVRE.
Lees verder

Bentley test Flying Spur Hybrid
Bentley heeft op een mix van biobrandstof, vervaardigd uit afvalstro en groene elektriciteit, 733 kilometer door IJsland afgelegd met een prototype van de Flying Spur Hybrid. De test maakt deel uit van onderzoeken door Bentley naar het gebruik van hernieuwbare brandstoffen. De Flying Spur Hybrid in Azure Purple heeft de 733 kilometer in een enkele stint afgelegd.
Lees verder

Mercedes-Benz introduceert SL 2022
Mercedes-Benz introduceert een nieuwe generatie van de SL. Hij keert terug naar zijn roots met een klassieke softtop en een sportief karakter. Tegelijkertijd is de luxe roadster bedoeld voor dagelijks gebruik als 2+2-zitter en voor het eerst leverbaar met vierwielaandrijving. Componenten zoals het AMG-onderstel ACTIVE RIDE CONTROL met actieve rolstabilisatie, de achterasbesturing, het als optie leverbare high-performance keramische AMG-composietremsysteem of het standaard DIGITAL LIGHT met projectiefunctie scherpen het sportieve profiel aan.
Lees verder