dinsdag 26 oktober 2021

Mercedes GLE: instapdiesels switchen naar milde hybride

AUTOFANS
Mercedes GLE: instapdiesels switchen naar milde hybride
Taal Nederlands Het zogezegde 'klassieke' motoraanbod van de Mercedes GLE en GLE Coupé bestaat bijna volledig uit milde hybrides. De instapdiesel, de GLE 300 d, deed het tot nu toe zonder 48-voltondersteuning. Dat wordt nu rechtgezet, zo zegt Stuttgart.
Lees verder

Gaat volgende Mazda MX-5 voor milde hybride Skyactiv-X?
Taal Nederlands De Japanse constructeur Mazda is een koele minnaar van stekkers. Hoewel de druk door Europa wordt opgedreven, wil het ook voor de volgende generatie MX-5 een verbrandingsmotor. Dat zou wellicht de eigen Skyactiv-X kunnen worden.
Lees verder

Rijtest: Audi Q3 Sportback 45 TFSI e (2021)
Taal Nederlands De elektrische Q4 gaat tegenwoordig bij Audi met de aandacht lopen, maar wie nog niet volledig elektrisch wil of kan rijden, heeft nog hybride uitwijkmogelijkheden bij andere Audi Q-modellen. Zoals deze Q3 Sportback met stekker, de 45 TFSI e.
Lees verder

Spatné zprávy!: Skoda Fabia Combi krijgt geen vervolg
Taal Nederlands Met striktere emissienormen in het achterhoofd heeft Skoda besloten geen nieuwe generatie te lanceren van stationwagen Fabia Combi. In de plaats komt er op termijn een nieuwe elektrische B-segment stadsauto. We gieten er eentje voor je uit, Fabia Combi.
Lees verder

Bentley doet "Ken Blockske" met Continental GT Speed [VIDEO]
Taal Nederlands Een officiële video van Bentley waarin er wordt gedrift met een Continental GT Speed alsof het een aftandse BMW 3 Reeks is. Tijden, ze zijn aan het veranderen...
Lees verder