woensdag 13 oktober 2021

Mercedes-Maybach werkt aan elektrische showauto

AUTOWEEK
Mercedes-Maybach werkt aan elektrische showauto
Mercedes-Maybach en modeontwerper cq. kunstenaar Virgil Abloh hebben voor de tweede keer de handen ineengeslagen. Op 1 december zien we waartoe het leidt.
Lees verder

Knotsgekke Porsche 356 met rupsbanden
De voorvader van de Porsche 911 is een geliefde en dus kostbare klassieker. Het model heeft naast dichte versies ook diverse open varianten gekend, maar een smaak die nog het meeste wegheeft van een sneeuwscooter is ook voor ons nieuw. Dankzij Valkyrie Racing bestaat zo'n Porsche 356 met upsbanden en ski's aan de voorkant toch eçht.
Lees verder

Lexus NX nu al stoer aangekleed
De Lexus NX moet nog voet op Nederlandse bodem zetten of de auto is al door twee bedrijven optisch lekker dik aangekleed. Zowel Toyota's eigen Toyota Racing Developent (TRD) als huistuner Modellista nemen de kakelverse SUV onder handen.
Lees verder

MG: 'Nog niet op jacht naar eenduidig design'
Het in beheer van het Chinese SAIC Motor zijnde MG was voor 2019 in het grootste deel van Europa volledig afwezig, maar MG's Europese invasie is nu echt van start gegaan. Het merk heeft volgend jaar vier modellen in het aanbod die bijna elk een compleet andere designtaal dragen. Voor MG is dat voorlopig in ieder geval geen probleem.
Lees verder

MG Cyberster komt mogelijk in 2024
MG heeft een roemrijk verleden vol sportieve open en gesloten tweezitters. Zelfs de tot MG omgetoverde Rovers die in de laatste levensfase van 'het oude MG' op de markt kwamen, hadden in zekere zin een sportieve inborst. Het huidige MG-gamma bestaat voornamelijk uit elektrische SUV's en cross-overs. Maar er gloort hoop aan de horizon.
Lees verder