Doorgaan naar hoofdcontent

MG introduceert Marvel R Electric

AUTOZINE
MG introduceert Marvel R Electric
MG presenteert de Marvel R Electric. Het betreft het nieuwe vlaggenschip van het merk. De MG Marvel R Electric arriveert eind oktober 2021 bij de Nederlandse MG Brand Stores van Van Mossel MG. Er zijn twee uitvoeringen: de Luxury met 2WD en de Performance met AWD, met een fiscale waarde vanaf respectievelijk 44.490 en 48.990 euro.
Lees verder

Hyundai bouwt 2 brandstofcelfabrieken
Hyundai breidt zijn activiteiten op het gebied van waterstofmobiliteit uit. Dochterbedrijf Hyundai Mobis bouwt twee nieuwe brandstofcelfabrieken in Zuid-Korea die de ontwikkeling van een waterstofmaatschappij verder moeten versnellen. Met de bouw van de twee fabrieken is een investering van 1,1 miljard dollar gemoeid.
Lees verder

Autotest: Volkswagen Polo
De Volkswagen Polo is als een goede huisvriend. Hij is vertrouwd, staat altijd paraat en voelt bijna als een lid van het gezin. De Polo was daarom lange tijd de best verkochte auto van Nederland. Dat wil zeggen: tot de elektrische auto kwam. Om het succes voort te kunnen zetten heeft Volkswagen de Polo vernieuwd. Daarbij is gezocht naar een balans tussen conventionele mechaniek en moderne elektronica. Is dat gelukt?
Lees verder

Lexus breidt garantie uit tot 10 jaar
Lexus breidt de garantie uit tot 10 jaar. Na het verlopen van de reguliere garantie (3 jaar of 100.000 km of 5 jaar of 200.000 km, afhankelijk van leeftijd en herkomst van de Lexus in kwestie) geeft de Lexus dealer na onderhoud volgens de fabrieksvoorschriften een jaar of 15.000 kilometer garantie oplopend tot een maximum van in totaal 10 jaar of 200.000 kilometer. Ook na het aflopen van de fabrieksgarantie kunnen Lexus rijders hier dus gebruik van maken. Eerder bood Lexus al een garantieverlenging op de hybride componenten van de Lexus Hybrid modellen die oploopt tot 15 jaar.
Lees verder

Opel maakt prijzen Astra 2021 bekend
De nieuwe Opel Astra beleefde nog maar enkele weken geleden zijn wereldpremiire en nu al is de nieuwste generatie van de middelgrote bestseller te bestellen. Met zijn pure vormgeving en innovatieve toptechnologie is de nieuwe Astra het begin van een nieuw tijdperk voor Opel. Elke uitvoering van de nieuwe Astra, leverbaar voor prijzen vanaf 26.699 euro voor de Astra 5-deurs 1.2 Turbo Start/Stop 110 pk, 34.899 euro voor de plug-in hybride 1.6 Turbo Hybrid 180 pk Business Edition en 32.649 euro voor de 1.5 CDTi Start/Stop 130 pk Business Edition, is voorzien van talrijke assistentiesystemen.
Lees verder