maandag 4 oktober 2021

Milieuorganisaties willen reclameverbod fossiele brandstoffen

AUTOWEEK
Milieuorganisaties willen reclameverbod fossiele brandstoffen
Ruim twintig milieuorganisaties, waaronder Greenpeace, roepen op tot een Europees verbod op reclame voor olie- en gasbedrijven. Ook zouden zulke bedrijven geen sponsorcontracten meer moeten mogen afsluiten, menen zij.
Lees verder

Dodge Journey: bekende naam
In autoland is soms niets wat het lijkt. De nieuwe Dodge Journey die in dit artikel de hoofdrol speelt, is daar een perfect voorbeeld van. Hoewel de Journey een zelfs voor de Europese consument bekende modelnaam heeft, is de Dodge auto net zo Amerikaans als dat de Cygnet een Aston Martin was.
Lees verder

Tesla beleeft opnieuw recordkwartaal
Tesla heeft in het derde kwartaal van dit jaar opnieuw een recordaantal nieuwe auto's bij klanten afgeleverd. Hoewel dat positief is, wordt ook Tesla geraakt door de problemen waar vrijwel de hele auto-industrie mee kampt.
Lees verder

Wuling Nano EV is piepkleine elektrische auto
De Chinese automarkt is weer een minuscuul EV'tje rijker. We heten welkom: de Wuling Nano EV, een nog geen 2,5 meter korte elektrische stadsauto die we eigenlijk al eerder hebben gezien.
Lees verder

Verkeersdrukte als vanouds: 'Hebben we niets geleerd?'
Afgelopen week herleefden 'oude' tijden op de weg qua verkeersdrukte. Waar de Mobiliteitsalliantie al voor waarschuwde, lijkt realiteit te worden: we vervallen in oude gewoonten.
Lees verder