Doorgaan naar hoofdcontent

'Moderne systemen in auto vaak niet gebruikt'

AUTOWEEK
'Moderne systemen in auto vaak niet gebruikt'
Goed uitgeruste moderne auto's zitten tegenwoordig ramvol systemen die naast voor de nodige bliepjes, riedeltjes en geluidssignalen volgens de fabrikant ook voor extra veiligheid of gebruiksgemak zorgen. Wat blijkt? Die systemen worden opvallend vaak niet gebruikt.
Lees verder

'Volkswagen-topman vreest voor 30.000 banen'
Volkswagen Groep-CEO Herbert Diess zou een uitspraak hebben gedaan die heel wat teweegbrengt. De transitie naar een volledig elektrisch aanbod is naar verluidt door hem gelinkt aan een potentieel verlies van 30.000 banen.
Lees verder

Honda Civic Type-R vanuit alle hoeken
Honda zet in Europa voorlopig in op hybride aandrijflijnen, maar tussen dat hybride geweld is er ook ruimte voor echte razernij. Honda komt namelijk gewoon met een nieuwe Civic Type-R. Het is die nieuwe heftige hot hatch die op nieuw spionagebeeld vanuit alle hoeken valt te bekijken.
Lees verder

De invasie van de ruimtewagens - Uit de Oude Doos
De jaren 90 waren de hoogtijdagen van de MPV, in verschillende soorten en maten. We zagen het 30 jaar geleden al helemaal aankomen en zetten de meest kansrijke 'ruimtewagens' eens op een rijtje.
Lees verder

Alfa Romeo GT Junior is terug
Alfa Romeo brengt de naam GT Junior terug. Alfa Romeo plakt Junior GT echter niet op een nieuwe klassiek gelijnde coupé, maar achterop het tegenovergestelde daarvan. De Stelvio.
Lees verder