Doorgaan naar hoofdcontent

Mondeo-mysterie gaat door: nieuw prototype

AUTOWEEK
Mondeo-mysterie gaat door: nieuw prototype
Het mysterie van de Mondeo. Het zou zomaar de titel van een door Sir Arthur Conan Doyle geschreven verhaal kunnen zijn, maar dat is het uiteraard niet. Evengoed zou een automobiele Sherlock Holmes goed van pas komen om de geheimzinnigheid te ontrafelen. Op deze spionagefoto's zien we een nieuw prototype van Ford, een auto die zowel aan de Mondeo als de Chinese Evos doet denken.
Lees verder

Manhart MHX3 600 is gepeperde BMW X3 M
Manhart stuurt de BMW X3 M naar de sportschool. De SUV is nog steeds een zwaargewicht, maar krijgt wel een flinke bonk extra spierkracht uit zijn geblazen 3.0 zes-in-lijn.
Lees verder

Stellantis ziet omzet en verkoop dalen
Stellantis heeft het afgelopen kwartaal ruim een kwart minder auto's verkocht dan vorig jaar in die periode. Ook viel de omzet lager uit.
Lees verder

Elektrische auto flink goedkoper in onderhoud dan traditionele
Een elektrische auto blijkt aanzienlijk goedkoper in onderhoud dan een auto die door een verbrandingsmotor wordt aangedreven. Dat komt waarschijnlijk niet als een verrassing, maar nu weten we ook hoeveel het precies scheelt.
Lees verder

Volkswagen ID5 GTX klaar voor onthulling
Volkswagen presenteert zeer binnenkort de ID5 GTX. De 'sportiever' gelijnde broer van de ID4 komt direct als topversie GTX.
Lees verder