Doorgaan naar hoofdcontent

Nieuwe BMW 2-serie Active Tourer: brutale MPV

AUTOWEEK
Nieuwe BMW 2-serie Active Tourer: brutale MPV
Terwijl de ene na de andere autofabrikant de MPV achter zich laat, is het nota bene BMW dat zich juist vastbijt in het segment waarin je het merk eigenlijk nooit had verwacht. Dit is de nieuwe BMW 2-serie Tourer. Hij oogt brutaler dan ooit en is vanaf februari 2022 in Nederland beschikbaar.
Lees verder

Recordverkoop caravans en campers
De verkoop van nieuwe campers en caravans stijgt al maanden, maar niet eerder werden er in de eerste drie kwartalen van een jaar zoveel nieuwe kampeerauto's verkocht als dit jaar. Ook caravanverkopers mogen hun handjes samenknijpen. Het aantal nieuwe caravans dat in de eerste negen maanden van dit jaar is verkocht, is het hoogste in maar liefst tien jaar.
Lees verder

Volvo-CEO: 'Piek van chiptekort lijkt voorbij'
Het chiptekort drukt een flinke stempel op de autoproductie en -verkoop wereldwijd. Misschien dat er nu eindelijk wat licht aan het einde van de tunnel komt, als we kijken naar het voorzichtige optimisme bij Volvo-CEO Hakan Samuelsson.
Lees verder

Drukste ochtendspits van het jaar
Woensdagochtend kwam het tot de drukste ochtendspits van 2021. Op het hoogtepunt stond er ruim 550 km file, mede door wegafsluitingen en behoorlijk slecht weer.
Lees verder

Terugroepactie voor Volvo S60 en S80: niet voor Nederland
Volvo zet in een grote terugroepactie op touw voor de eerste generatie S60 en S80. Nederlandse eigenaren van dergelijke S60's en S80's hebben niets te vrezen, de terugroepactie heeft namelijk geen betrekking op in Nederland geleverde auto's.
Lees verder