Doorgaan naar hoofdcontent

Nieuwe elektrische hypercar 'de zoveelste'

AUTOWEEK
Nieuwe elektrische hypercar 'de zoveelste'
Er is weer een nieuwe speler en het land van de elektrische hypercars. Althans, die nieuwe speler is er bijna. AutoWeek kan je exclusief de patentplaten laten zien van een creatie van Deus Automobiles.
Lees verder

Test: Ford Mustang Mach-E GT
Ford Mustang GT. Die naam betekende tot nu toe dat er een V8 in het spel is, maar Ford durft het aan om het 'GT' ook op de topversie van de elektrische Mustang Mach-E te plakken. De auto is in ieder geval snel, maar is hij ook leuk?
Lees verder

Ford Mustang Mach-E heeft Mondeo ingehaald
Begin volgend jaar valt definitief het doek voor de Mondeo. Over een opvolger van de inmiddels op leeftijd geraakte traditionele D-segmenter is nog weinig bekend. Tot de Mondeo wordt vervangen door een nieuw model, lijkt Ford het de elektrische Mustang Mach-E het prima uit te kunnen zingen. De SUV heeft de Mondeo namelijk ingehaald in de Europese verkoopstatistieken.
Lees verder

Hyundai Tucson-front sijpelt door naar kleine cross-over
Er is bijna geen enkele actuele Hyundai meer te vinden zonder expressief smoelwerk. Het Tucson-front blijkt Hyundai wel te bevallen, het eigenwijze ontwerp van de voorkant van die SUV sijpelt namelijk door naar een veel kleinere cross-over.
Lees verder

Stellantis en Samsung gaan accufabriek bouwen in VS
Stellantis bereidt zich voor op een elektrische toekomst. Het concern heeft namelijk een overeenkomst gesloten met Samsung SDI, de accu- en halfgeleiderdivisie van het Koreaanse bedrijf, voor de bouw van een accufabriek in de Verenigde Staten. In 2025 moet deze operationeel zijn.
Lees verder