maandag 25 oktober 2021

Nieuwe Ford Ranger op de proef gesteld

AUTOWEEK
Nieuwe Ford Ranger op de proef gesteld
Ford stoomt de gloednieuwe Ranger klaar voor zijn debuut, dat waarschijnlijk begin 2022 plaatsvindt. De pick-up mag zich nu bewijzen in Australië, één van de vele landen waar de Ranger op de markt komt.
Lees verder

SsangYong waarschijnlijk gered van ondergang
Het noodlijdende SsangYong wordt zeer waarschijnlijk overgenomen door Edison Motors. Daarmee wordt een mogelijke ondergang van het merk voorlopig afgewend.
Lees verder

Skoda schetst herboren 200 RS en rally-Kamiq
In Tsjechië heeft men weer enthousiast achter de tekentafel gezeten. Skoda schotelt ons designschetsen voor van een als rallymonster uitgedoste Kamiq en van een moderne interpretatie van de 200 RS.
Lees verder

Fiat 500 - Koopwijzer
Youngtimers zijn er te kust en te keur. Eén van de youngtimers in spé is de Fiat 500, dé troetelauto van het laatste decennium. Waarop moet je zoal letten als die op je shortlist staat? De Koopwijzer maakt je wijzer.
Lees verder

Tesla Model 3 Europa's nummer 1 in september
In Nederland vind je de Tesla Model 3 op nagenoeg iedere straathoek. Ook buiten de Nederlandse landsgrenzen doet Tesla bijzonder goede zaken met de Model 3. De Tesla Model 3 was in september namelijk de best verkochte auto van Europa!
Lees verder