maandag 4 oktober 2021

Nieuwe Honda Civic Type-R rolt ingepakte spieren

AUTOWEEK
Nieuwe Honda Civic Type-R rolt ingepakte spieren
Liefhebbers van hete hatchbacks denken bij het horen van modelnaam Civic eerder aan Type-R dan aan Tourer of Sedan. Voor hen hebben we goed nieuws, we kunnen je namelijk de eerste officiële platen van de nieuwe Honda Civic Type-R laten zien!
Lees verder

Tata Punch slaat compacte SUV-klasse binnen
Een auto kan in Europa geen enkele rol van betekenis spelen, maar kan aan de andere kant van de wereld gelijktijdig een grote speler zijn. Deze Tata Punch is zo'n potentieel succesnummer.
Lees verder

Nieuwe Mitsubishi Outlander PHEV in beeld
De begin dit jaar onthulde nieuwe Mitsubishi Outlander heeft vooralsnog geen voet op Europese bodem gezet. Zonde? Wellicht, de PHEV-versie van de actuele Outlander is voor het merk namelijk een van z'n grootste Europese succesnummers van de laatste jaren gebleken. Ook van de nieuwe Mitsubishi Outlander komt een plug-in hybride variant en het is die Outlander PHEV waar het merk nu weer een lichtje op schijnt.
Lees verder

In deze plaatsen is de kans op een ongeluk het grootst
In 2020 werden ruim 103.000 verkeersongevallen geregistreerd in Nederland. In absolute aantallen pieken uiteraard de grote steden, maar er komen andere plekken naar voren als je gaat kijken naar het aantal ongelukken per 1.000 inwoners.
Lees verder

Verkoop tweedehands auto's gaat als een speer
De verkoop van nieuwe personenauto's heeft betere tijden gekend, maar de occasionmarkt draait als een tierelier. Uit cijfers van de BOVAG en RDC blijkt dat er in de eerste negen maanden van dit jaar al meer dan 1 miljoen tweedehands auto's zijn verkocht. Niet eerder werd de grens van 1 miljoen verkochte occasions in de eerste 9 maanden van een kalenderjaar gehaald.
Lees verder