zaterdag 30 oktober 2021

Nieuwe VW Multivan nu te bestellen

AUTOZINE
Nieuwe VW Multivan nu te bestellen
De vernieuwde Volkswagen Multivan is nu te bestellen. Zijn interieur is dankzij verplaatsbaar, uitneembaar en opklapbaar meubilair flexibeler en praktischer dan voorheen. Met een nieuw platform als basis belooft hij meer comfort en veiligheid. De Multivan wordt standaard geleverd met plug-in hybridetechnologie inclusief een automatische DSG-transmissie. De nieuwe Multivan is dankzij de zeer lage CO2-emissiewaarde aanzienlijk lager geprijsd dan zijn voorganger en is er vanaf 54.400 euro. Voor de echte Multifans is er de Multivan Energetic, het tijdelijk verkrijgbare, zeer luxueuze introductiemodel.
Lees verder

5 EuroNCAP sterren voor Ford MACH-E
De nieuwe, volledig elektrische Ford Mustang Mach-E heeft de maximale score van vijf sterren behaald bij beoordelingen van het onafhankelijke veiligheidsinstituut Euro NCAP en van Green NCAP: een onafhankelijk initiatief dat de ontwikkeling van schone, energie-efficiente autos promoot.
Lees verder

Toyota introduceert Proace City Verso EV
Toyota introduceert de Proace City Verso Electric, een multifunctionele personenauto met batterij-elektrische aandrijving, bedoeld voor het gezin of personenvervoer. De consumentenprijzen van de Proace City Verso Electric beginnen bij 37.995 euro en 39.595 euro voor de Proace City Verso Electric Long. De Proace City Verso Electric is per direct te bestellen.
Lees verder

Aiways onthult U6
Aiways onthult de U6, een volledig elektrische SUV coup?. Met het gepatenteerde sandwich-energieopslagsysteem als basis en dankzij een compacte aandrijfeenheid is een lange wielbasis met korte overhangen mogelijk. De carrosserie is 52 mm langer dan die van de Aiways U5 en ziet er sportiever uit.
Lees verder

Toyota presenteert bZ4X
Toyota presenteert zijn eerste batterij-elektrische SUV: de bZ4X. Het is het eerste Toyota model dat specifiek ontworpen is voor batterij-elektrische aandrijving op het e-TNGA-platform dat speciaal voor Battery Electric Vehicles (BEV) ontworpen is. Met de Toyota bZ4X kondigt Toyota de eerste van een reeks toekomstige batterij-elektrische autos aan.
Lees verder