Doorgaan naar hoofdcontent

Nissan Navara als tweezitter

AUTOWEEK
Nissan Navara als tweezitter
AutoWeek is er ook voor wie verder kijkt dan zijn autoneus lang is en het ook interessant vindt welke modellen en modelvarianten er allemaal niet in Nederland worden verkocht. Speciaal voor hen hebben we een nieuwe variant van de in Nederland niet meer leverbare Navara in de aanbieding.
Lees verder

Fords Equator Sport is nieuwste SUV
Ford staat op het punt om een splinternieuwe SUV te onthullen: de Equator Sport. AutoWeek je de eerste foto's van die nieuwe SUV laten zien.
Lees verder

Test: BMW i4 M50
Wat hebben puristen bij BMW al een hoop moeten slikken. Diesel, turbomotoren, voorwielaandrijving, grilles met het formaat van een nijlpaard. En nu wordt het nóg erger. Een elektrische BMW met M-logo's. Is er dan niets meer heilig?
Lees verder

Mercedes-Benz EQE SUV betrapt
Mercedes-Benz heeft een bijzonder breed modelaanbod en als het merk ook maar even de kans krijgt, pompt het elke segment ook nog eens vol met een elektrisch EQ-alternatief. De elektrische EQS krijgt binnenkort de EQS SUV naast zich en op dezelfde wijze komt het merk met een SUV-versie van de EQE. Het is die EQE die nu op spionagebeeld is vastgelegd.
Lees verder

LG betaalt GM flinke vergoeding voor accuproblemen Ampera-e en Bolt
General Motors heeft een schikking getroffen met het Zuid-Koreaanse LG Electronics over de kosten die GM moest maken voor het terugroepen van de Chevrolet Bolt en Opel Ampera-e, omdat de accu van de elektrische auto's zomaar in brand kon vliegen.
Lees verder