vrijdag 29 oktober 2021

Officieel: Mercedes SL is AMG-cabrio voor vier

AUTOFANS
Officieel: Mercedes SL is AMG-cabrio voor vier
Taal Nederlands Na uitvoerig geplaag heeft Mercedes het doek van zijn nieuwe SL getrokken. Die gaat voor het eerst door het leven onder de "Mercedes-AMG"-familienaam en biedt voortaan ook vierwielaandrijving en vier zitplaatsen.
Lees verder

Eerste test + video: BMW iX (2021)
Taal Nederlands De komende jaren gaat BMW van al haar bestaande modellen een elektrische variant lanceren. Tussendoor wil het merk uit München echter nog een vlaggenschip in de spotlight rijden. Deze iX is het beste wat BMW momenteel te bieden heeft. Of dat de moeite is?
Lees verder

Officieel: Toyota bZ4X gaat voor elektrokracht (2021)
Taal Nederlands Toyota heeft de boot lang kunnen afhouden maar is nu ook gezwicht voor volledige elektrificatie. Met de bZ4X waagt het Japanse merk zich in het felbevochten segment van de elektrische crossover. Dit moet je weten over Toyota's nieuwste.
Lees verder

Manhart pept BMW X3 M op naar 635 pk
Taal Nederlands We voelen je pijn hoor: even geleden friste BMW zijn X3 M en X4 M op maar onderhuids moesten de krachtpatsers het stellen met ocharme 50 Nm koppel extra. Niet getreurd, want het Duitse tuningbedrijf Manhart stelt nu zijn eigen interpretatie van de X3 M voor. En die MHX3 600 produceert maar liefst 635 pk.
Lees verder

Ghost Black Badge is Rolls Royce voor de dark side
Taal Nederlands Het is geen geheim: een Rolls Royce koop je ofwel voor zijn ongeëvenaarde comfort, ofwel om ermee te pochen. Voor zij die zich bij de laatste overtuiging aansluiten hebben de hoogstaande Britten hun Ghost nu ook voorzien van de Black Badge-behandeling.
Lees verder