woensdag 27 oktober 2021

Porsche kondigt 718 Cayman GT4 RS aan

AUTOZINE
Porsche kondigt 718 Cayman GT4 RS aan
De Porsche 718 Cayman GT4 krijgt een grote broer in de vorm van de 718 Cayman GT4 RS. Het nieuwe topmodel binnen de 718-familie is inmiddels klaar voor zijn wereldpremi?re in november. Tijdens de laatste tests en evaluatiesessies heeft de eerste 718 die het RS-embleem draagt op eigen wijze zijn dynamische potentieel bewezen op bochtige bergwegen en op het circuit.
Lees verder

Renault bouwt Suite No 4
Ter gelegenheid van de zestigste verjaardag van de Renault 4 werkte het merk samen met ontwerper Mathieu Lehanneur om de auto opnieuw uit te vinden. De vrucht van die samenwerking is SUITE N?4, een conceptcar die zich inspireertop de geest van een mobiele hotelsuite.
Lees verder

Autotest: Ford Mustang MACH-E
De Ford Mustang is de Amerikaanse droom op wielen. De Mustang biedt de extravagante vormgeving en zware motoren van een volbloed sportwagen, maar dan tegen een veel lagere prijs. Toch breekt Ford na vele generaties met die traditie. Het renpaard van de toekomst heeft elektrische aandrijving en ziet er bovendien heel anders uit. Kan ook de "Ford Mustang MACH-E" de harten van verstokte autoliefhebbers sneller doen slaan?
Lees verder

Maserati en Hiroshi Fujiwara presenteren
Een samenwerking tussen Maserati en Pioneer of Streetwear Hiroshi Fujiwara kreeg afgelopen juni in Tokio gestalte met de wereldwijde lancering van Maserati meets Fragments. De sterren van de lancering: Operanera en Operabianca, twee contrasterende Special Editions op basis van de Maserati Ghibli, gestyled door Fragments Creative director Hiroshi Fujiwara, onder auspici?n van Maseratis Fuoriserie personalisatieprogramma.
Lees verder

Land Rover introduceert Range Rover 5
Land Rover introduceert een nieuwe generatie van de Range Rover. Er is keuze uit vier mild hybrid-aandrijflijnen, vier, vijf of zeven zitplaatsen en Standard of Long Wheelbase-carrosserieen. Vanaf 2022 wordt de nieuwe Range Rover ook als plug-in hybrid aangeboden en vanaf 2024 ook met volledig elektrische aandrijving. Vanaf 2022 zijn ook Extended Range plug-in hybrid (PHEV) aandrijflijnen beschikbaar.
Lees verder