dinsdag 12 oktober 2021

Prijslijst: zoveel kost de nieuwe Opel Astra (2021)

AUTOFANS
Prijslijst: zoveel kost de nieuwe Opel Astra (2021)
Taal Nederlands Als zijn rijgedrag en de prijs kunnen overtuigen, heeft de nieuwe Opel Astra het potentieel om de beste Astra in jaren te worden. Op dat rijden is het nog even wachten, op de prijs kunnen we wel al een antwoord geven...
Lees verder

Mercedes-AMG SL: Wat we nu al weten
Taal Nederlands Volgende week trekt Mercedes het doek van de nieuwe generatie SL. Die zal voor het eerst 100% in de catacomben van AMG zijn ontwikkeld. Wat dit wil zeggen voor de ultieme cabrio van Mercedes? We sommen het even voor je op!
Lees verder

Gepantserde Rolls-Royce Cullinan kost vlot 1 miljoen euro
Taal Nederlands Dit is de Klassen RR Cullinan. Een meer dan 1 miljoen euro kostende gepantserde container die kogels van aanvalswapens en de impact van twee simultaan ontploffende handgranaten kan slikken. Op veiligheid staat geen prijs, toch?
Lees verder

Videoreview: Tesla Model Y Long Range (2021)
Taal Nederlands Toen Tesla haar Model S, X en 3 lanceerde had het eigenlijk geen concurrentie te dulden. Voor het eerst liggen de kaarten echter anders, want de Model Y begeeft zich in een segment waar al duchtig wat concurrenten vallen te spotten. Valt de Amerikaanse crossover door de mand, of zet hij de concurrentie in haar onderbroek? Bekijk het snel in onze videoreview
Lees verder

Officieel: Ford Tourneo Connect is voortaan een... VW Caddy?! (2021)
Taal Nederlands Ford heeft haar nieuwe generatie van de compacte minibus Tourneo Connect voorgesteld. Die is voor het eerst niet gebouwd met Ford-fundamenten. Want de nieuw Tourneo Connect is in essentie een Volkswagen Caddy. Met gedeeld platform en motoren... maar wel een eigen styling.
Lees verder