Doorgaan naar hoofdcontent

Red Bull Racing en AlphaTauri racen met speciale Honda-livery

VERSTAPPEN
Red Bull Racing en AlphaTauri racen met speciale Honda-livery
Komend weekend tijdens de Grand Prix van Turkije zullen Red Bull Racing en Scuderia AlphaTauri met speciale liveries racen. Zo vieren de teams de samenwerking met de Japanse motorleverancier Honda in aanloop naar het afscheid, in het weekend waarin Honda haar laatste thuisrace op Suzuka zou rijden.
Lees verder

Max blikt vooruit op Turkse GP met speciale livery en overall: 'Kijk ernaar uit'
In gesprek met Max Verstappen, voorafgaand aan de Turkse Grand Prix die de Japanse Grand Prix vervangt, wordt de Red Bull Racing-coureur gevraagd wat hij het meest zal missen van racen op Suzuka. Max zegt: "Ik geniet echt van de Japanse Grand Prix, dus het is jammer dat die is geannuleerd. Ik zal de fans het meest missen. Het is altijd mooi om de fans in Japan te zien, omdat ze zo gepassioneerd zijn. Ik hoop dat ze de speciale livery, die we dit weekend op de auto hebben, mooi zullen...
Lees verder

Livery RB16B onthuld: foto's en video
Red Bull Racing heeft de speciale livery voor de Turkse Grand Prix onthuld, waarmee het team rijdt in het weekend waarin de Grand Prix van Japan oorspronkelijk gepland stond. De voornamelijk wit met rode RB16B is een eerbetoon aan Honda, de Japanse motorleverancier die eind dit jaar uit de Formule 1 stapt. 
Lees verder

Prijsvraag GP Turkije: win een 1:4 schaalmodel van Max zijn 2021 helm!
Ook dit Formule 1-seizoen maak je elke Grand Prix kans op een mooie prijs, door mee te spelen met onze prijsvraag. Je vindt de button onderaan op Verstappen.com. 
Lees verder

Max vanuit Istanboel: 'Maakt niet uit of je favoriet bent'
Voorafgaand aan de Grand Prix van Turkije staat Max Verstappen de internationale pers te woord, waar hem gevraagd wordt naar de oplopende spanning in het kampioenschap en zijn gevoel daarbij. "Ik blijf er relaxed onder, stressen heeft geen zin", zegt Max. "Je kunt het toch niet forceren. Ik weet dat mijn team Red Bull Racing er alles aan doet en het team weet dat ik er alles aan doe. Of dat genoeg is voor de titel of dat ik tweede word, dat weten we niet. En dat gaat...
Lees verder