vrijdag 29 oktober 2021

Rolls-Royce Ghost als sportieve Black Badge

AUTOWEEK
Rolls-Royce Ghost als sportieve Black Badge
Rolls-Royce dompelt de Ghost onder in de sinistere Black Badge-saus waar het eerder het glanzende chroom en de klassieke accenten van de Dawn, Wraith en Cullinan in verdronk. Dit is de Rolls-Royce Ghost Black Badge, een extra krachtige en sportievere variant van de Ghost.
Lees verder

Dit is de Mercedes-AMG SL
Mercedes-AMG heeft de splinternieuwe SL onthult. Inderdaad, Mercedes-AMG en niet Mercedes-Benz. De nieuwe SL is namelijk door de heren en dames in Affalterbach ontwikkeld en is altijd een AMG-model. Maar er zijn meer vlakken waarop de nieuwe SL breekt met zijn voorganger.
Lees verder

Kia Cerato - Op de Rollenbank
Een Kia wat? Een Cerato! Die hadden we even niet meer op het netvlies en dat alleen al is reden genoeg om Lorenzo Gunsing en zijn Koreaanse trots naar onze Haagse pijnbank te lokken. Met de voorbereiding ging hij niet over één nacht ijs en dat betaalt zich terug in een verrassend goede score.
Lees verder

Toyota bZ4X: ruim 450 kilometer elektrisch
Toyota presenteert een van zijn belangrijkste nieuwe modellen in tijden. Dit is de Toyota bZ4X, een elektrische SUV die volgend jaar op de markt komt. Hij krijgt voor- en vierwielaandrijving en moet tot 450 kilometer ver kunnen komen op een volle accu.
Lees verder

Daimler rekent op hoogste winst in jaren ondanks chiptekort
Mercedes-Benz-moederbedrijf Daimler rekent op een verbetering van de situatie met de chiptekorten in de huidige periode ten opzichte van het derde kwartaal.
Lees verder