maandag 4 oktober 2021

Skoda Superb wordt klaargemaakt voor de toekomst

AUTOWEEK
Skoda Superb wordt klaargemaakt voor de toekomst
Zo op het oog rijdt hier niet zo'n spannende testauto voorbij onze spionagefotograaf. Toch is er meer met deze Skoda Superb aan de hand dan je in eerste instantie zou denken.
Lees verder

Elektrische Fiat 500E - Wel en Wee
Ruim 60 jaar geleden was de Fiat 500 niets meer dan een charmant vormgegeven stadsauto, maar er liggen al jaren andere kaarten op tafel. Tegenwoordig is de Fiat 500 een hippe hybride stadsauto, een cross-over, een MPV en zelfs een volledig elektrische auto. De elektrische 500E is inmiddels een klein jaar op de markt, AutoWeek vroeg de Nederlandse importeur hoe het die elektrische 500 tot op heden vergaat.
Lees verder

Volvo gaat naar de beurs
Volvo Cars wordt naar de aandelenbeurs in Stockholm gebracht. Daarmee moet een bedrag worden opgehaald van 25 miljard Zweedse kroon, omgerekend €2,5 miljard.
Lees verder

Opel Corsa (1986) - In het Wild
Tegenwoordig is een Opel Corsa een op Franse leest geschoeide vijfdeurs hatchback die je zelfs met een elektrische aandrijflijn kunt krijgen, een omschrijving waar de Corsa-koper ten tijden van de eerste generatie Corsa stijl van achterover was gevallen. Vandaag op de planken van In het Wild: een Opel Corsa A uit 1986, verpakt als tweedeurs sedan!
Lees verder

Ford Focus CC - 2008 - 303.929 km - Klokje Rond
Al sinds de dag dat hij zijn rijbewijs haalde, rijdt Jesper Fassotte cabriolet. Hij zou ook niet anders meer willen. Met zijn Focus CC heeft hij feitelijk twee auto's in één: een coupé en een cabriolet. In een kleine drie jaar tijd zag Jesper de tellerstand oplopen van 180.000 naar ruim drie ton. Kan datzelfde aantal er nog een keer bij?
Lees verder