Doorgaan naar hoofdcontent

Subaru WRX Sportswagon is de pikante break die je wilt (maar niet krijgt)

AUTOFANS
Subaru WRX Sportswagon is de pikante break die je wilt (maar niet krijgt)
Taal Nederlands Recent liet Subaru zijn WRX op de wereld los. De historische rallynaam-die-nu-een-modelnaam is wordt niet alleen op een sedan gekleefd, maar ook op een break: de WRX Sportswagon.
Lees verder

Rijtest: Toyota RAV4 PHEV (2021)
Taal Nederlands Toyota, het merk van de 'zelfopladende hybride', lanceert met de RAV4 PHEV zijn tweede plug-inhybride. Weet de hybride-expert zijn knowhow ook te vertalen naar een auto die je wél in het stopcontact moet steken? Zijn CO2-uitstoot van amper 22 g/km moet de leasingrijdende Belg alvast overtuigen.
Lees verder

Aston Martin DB5 van 007 nu ook in Playmobil-formaat (70578)
Taal Nederlands Speelgoedliefhebbers en ouders die nog jong van geest zijn: opgelet! Playmobil heeft de Aston Martin DB5 van ieders favoriete Britse geheim agent klaar als speelgoedset. Inclusief schietstoel.
Lees verder

"Lynk & Co binnen de twee jaar winstgevend in Europa"
Taal Nederlands Auto's verhuren en delen in plaats van verkopen: hoe kun je dat rendabel maken? Lynk & Co-CEO Alain Visser is er gerust in: volgens onze landgenoot duurt dat hoogstens twee jaar.
Lees verder

Komt Volvo-gigafabriek naar Gent?
Taal Nederlands De Zweedse constructeur Volvo wil de komende jaren in Europa een gigafabriek bouwen voor batterijen van elektrische auto's. Een locatie in Gent is een van de mogelijkheden die op tafel liggen. Vlaams minister-president Jan Jambon (N-VA) is op dit moment in Göteborg om de Gentse zaak te bepleiten.
Lees verder