Doorgaan naar hoofdcontent

Toyota introduceert nieuwe MPV

AUTOWEEK
Toyota introduceert nieuwe MPV
Is de MPV ten dode opgeschreven? Welnee. BMW kwam onlangs namelijk met een splinternieuwe 2-serie Active Tourer en vandaag is het Toyota dat een nieuwe MPV introduceert. De nieuwe compacte MPV van Toyota luistert naar de naam Rumion en biedt ondanks zijn bescheiden afmetingen plek aan maximaal zeven inzittenden.
Lees verder

Cornelis Kit legt jonge autofans live uit hoe het zit
Leer deze herfstvakantie in Move Amsterdam alles over de auto van de toekomst van AutoWeek-redacteur Cornelis Kit. Wees er snel bij: per dag is er plek voor 50 kinderen en een ouder.
Lees verder

EV-rijder vaker ook duurder uit door hoge energieprijzen
Het opladen van elektrische auto's wordt waarschijnlijk voor veel mensen duurder nu de stroomkosten stijgen. Niet alleen thuis, maar mogelijk ook aan de openbare laadpaal of de snellader bij Fastned.
Lees verder

Volkswagen Polo - Rij-impressie
Normaal gesproken houden ze bij Volkswagen niet zo van facelifts. Als er al eentje wordt doorgevoerd, dan zijn de wijzigingen meestal vrij summier. Zo niet de Polo, die van voor naar achter grondig lijkt gewijzigd. Lijkt, want nadere inspectie wijst uit dat het eigenlijk best meevalt.
Lees verder

Hyundai Staria Kinder: is eigenwijze schoolbus
Een nieuwe maand, een nieuwe variant van de nieuwe Hyundai Staria. Dat verschijnsel gaat natuurlijk geen eeuwigheid duren, maar is vooralsnog wel van toepassing. Hyundai komt namelijk met de Staria Kinder, schoolbusje op basis van de eigenwijze Kinder.
Lees verder