Doorgaan naar hoofdcontent

Toyota maakt prijzen Proace City Electro

AUTOZINE
Toyota maakt prijzen Proace City Electro
Toyota toonde in mei van dit jaar de nieuwe Proace City Electric, een lichte bedrijfswagen met batterij-elektrische aandrijving. Nu maakt Toyota bekend dat de prijzen van de emissievrije bestelwagen beginnen bij 25.995 euro, excl. BTW en subsidies. De Proace City Electric is een aanvulling op de al langer bestaande Proace Electric bedrijfswagenfamilie.
Lees verder

Renault 5 is Conceptcar van het Jaar
De Renault 5 Prototype is door het magazine Car Design News uitgeroepen tot Conceptcar van het Jaar 2021. De winnaar werd gekozen door een internationale jury van auto-experts en designdirecteuren van diverse grote autofabrikanten. De jury prijst de levendigheid waarmee de legendarisache stadsauto is geherinterpreteerd.
Lees verder

Audi introduceert Q4 Sportback e-tron
Per direct staat de Audi Q4 Sportback e-tron bij de Nederlandse dealers. Na de SUV is de Sportback de tweede (carrosserie)variant van de elektrisch aangedreven Audi Q4 e-tron. Dankzij zijn aflopende daklijn biedt hij een coup?-alternatief voor de liefhebbers van extra flair. De Audi Q4 Sportback e-tron is er in drie aantrekkelijke editions en is nu leverbaar vanaf 50.205 euro.
Lees verder

Arnhemse lantaarnpaal wordt laadpaal
Nieuwbouwwijken in Arnhem krijgen bij de aanleg standaard lantaarnpalen met laadpunt voor elektrische autos. Ongeveer de helft van alle lantaarnpalen die bij parkeerplaatsen staan, worden van een dubbel laadpunt voorzien. De parkeervakken bij het laadpunt zijn voor iedere auto beschikbaar en worden niet voor elektrische autos gereserveerd. Dit staat in het Uitvoeringskader Elektrisch Laden dat het college van B amp;W heeft vastgesteld.
Lees verder

Seat Leon is Best Buy Car of Europe 2021
De SEAT Leon is bekroond met de AUTOBEST Best Buy Car of Europe 2021 award. SEAT ontving de onderscheiding in Barcelona tijdens de 20e editie van de AUTOBEST Gala Awards. De Leon overtuigde de AUTOBEST vakjury, bestaande uit 32 Europese autojournalisten, met zijn mix van sportiviteit, efficiency, geavanceerde veiligheid en connectiviteit.
Lees verder