Doorgaan naar hoofdcontent

Videotip: Michael Fassbender – Road to Le Mans

AUTOFANS
Videotip: Michael Fassbender – Road to Le Mans
Taal Nederlands Het YouTube-kanaal van Porsche zet niet alleen nieuwe modellen in de kijker, maar bevat ook uitstekend gemaakte web series. Zoals Michael Fassbender – Road to Le Mans, dat net aan zijn derde seizoen begonnen is.
Lees verder

De bijna-feesteditie! - RoadTrip #49
Taal Nederlands We naderen onze 50ste podcastaflevering, dus in deze RoadTrip blikken we al eens terug op onze anderhalfjarige geschiedenis. Daarnaast is het tijd voor een spelletje 'Kiss, marry, kill' met enkele interessante kandidaten...
Lees verder

Officieel: Mercedes C 300 e is plug-in met indrukwekkende range (2021)
Taal Nederlands Mercedes brengt ook van haar nieuwe generatie C-Klasse een plug-inhybride op de markt. Die gaat nog steeds door het leven als C 300 e maar pronkt in zijn tweede iteratie met een forse accu van 25.4 kWh waardoor je theoretisch 100 km ver geraakt puur op elektrokracht. Wrijf al maar in je handjes, zakelijke rijder.
Lees verder

Good guy Audi geeft oude e-tron gratis groter rijbereik
Taal Nederlands Kocht je in 2018 of 2019 een Audi e-tron, dan krijg je van het Duitse automerk nu via een software-update gratis 20 kilometer extra range. Zeg nu nog eens dat de Duitsers voor elke schroef een euro vragen.
Lees verder

Fiat haalt Ulysse terug vanonder het stof
Taal Nederlands Tot 2010 had Fiat de Ulysse in haar cataloog staan, een monovolume die zijn genen deelde met de Peugeot 807. Na een hiaat van elf jaar halen de Italianen de naam terug vanonder het stof. Ditmaal echter niet voor een monovolume, wel voor een personenbusje.
Lees verder