Doorgaan naar hoofdcontent

Vijf auto's die net youngtimer zijn geworden

AUTOWEEK
Vijf auto's die net youngtimer zijn geworden
Het jaar 2021 zit er voor driekwart op en dat betekent dat bijna alle nieuwe modellen die in 2006 leverbaar werden de youngtimerleeftijd bereikt hebben. We geven je een aantal gouden tips!
Lees verder

Vazirani Ekonk is vederlicht elektrisch sprintkanon
De kleine Indiase fabrikant Vazirani weer van zich horen zich horen. Het bedrijf geeft de eerste foto's vrij van de eigenaardig geheten Ekonk, een elektrische auto die kan ademen.
Lees verder

Volvo 345 (1980) - In het Wild
De Volvo 300-serie en Nederland zijn natuurlijk onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Toch lijkt het erop dat dit exemplaar pas sinds kort onze wegen een stukje leuker maakt. Hij is in ieder geval niet te missen met zo'n bijzonder kleurtje.
Lees verder

'Autoverhuurder Hertz bestelt 100.000 Tesla's'
Autoverhuurbedrijf Hertz heeft volgens persbureau Bloomberg een mega-order geplaatst bij Tesla. Het zou maar liefst 100.000 auto's hebben besteld.
Lees verder

Audi A5 - 2009 - 292.056 km - Klokje Rond
Vijf jaar geleden was een Audi A5 Coupé nog onbereikbaar voor Maurice de Leeuw, dus bleef het bij een droom. Totdat er in 2019 een exemplaar met ruime praktijkervaring op de markt kwam. Die paste wel binnen het budget. Hij is apetrots op zijn Duitse schone, maar wie mooi wil rijden moet soms financieel pijn lijden.
Lees verder