Doorgaan naar hoofdcontent

Volkswagen ID3 - Wel en Wee

AUTOWEEK
Volkswagen ID3 - Wel en Wee
Volkswagen zette ongeveer een jaar geleden een belangrijke stap: de ID3 kwam op de markt, het eerste model op het speciaal voor EV's ontwikkelde MEB-platform. Hoe vergaat het de ID3 sinds zijn marktintroductie? Tijd om te kijken hoe de vlag erbij hangt voor de elektrische vaandeldrager van Wolfsburg.
Lees verder

Jeep Compass 4xe vs. MG EHS - Dubbeltest
Wij Europeanen hebben een wat moeizame relatie met Amerikaanse auto's, maar Jeep is hier toch redelijk succesvol. Tegelijkertijd wint China aanzienlijk terrein, onder meer met MG. Kan de plug-in hybride EHS de strijd met de Jeep Compass aan?
Lees verder

Vijf keer Mercedes-Benz SL voor minder
Een nieuwe, doch bekende ster is aan het firmament verschenen bij Mercedes: de nieuwe SL. De prijs is nog niet bekend, maar reken er maar op dat de nieuwe 'Sport Leicht' dankzij zijn 4.0-liter V8 Biturbo als instapmotor behoorlijk duur gaat zijn in Nederland. Om het weekend in te luiden zijn hier daarom vijf goedkopere opties.
Lees verder

Land Rover Defender - Achteruitkijkspiegel
Het is de week van de iconen: vanuit een Land Rover Defender (met zescilinder diesel!) bespreken Stephan en Michiel de nieuwe Range Rover en de nieuwe Mercedes SL. Verder verbazen de heren zich over het verdwijnen van de Mazda CX-3 en in mindere mate het schrappen van de Skoda Fabia stationwagon.
Lees verder

Maserati Levante - Back to Basics
Maserati's nieuwe SUV, de Grecale, is uitgesteld tot 2022. Als pleister op de wonde is de grotere Levante sinds kort leverbaar als Hybrid en dus voordeliger dan ooit. Is een instap-Levante een zinnig alternatief?
Lees verder