Doorgaan naar hoofdcontent

Volkswagen Polo (2021) - Back to Basics

AUTOWEEK
Volkswagen Polo (2021) - Back to Basics
De Volkswagen Polo kreeg onlangs een nieuwe neus, nieuwe achterlichten en een gewijzigd interieur. Vandaag bekijken we wat die facelift voor de standaarduitrusting betekent.
Lees verder

RS-keuzestress: drie varianten van de Audi RS4 B7
Sedan, Cabriolet, Avant: de Audi RS4 B7 die van 2005 tot 2008 is geleverd, was er in alle carrosserievarianten. Ze hadden allemaal een heerlijke atmosferische V8 en een handbak, dus met het rijplezier zat het wel snor. Maar wat is nu de ultieme versie?
Lees verder

De eerste elektrische auto uit Nederland - De Vluchtstrook
De elektrische auto is niet bepaald een nieuw idee. Al in de 19e eeuw experimenteerden verschillende uitvinders met elektromotoren en voertuigen. Eén van de eerste wetenschappers die een elektrisch autootje bouwde was een Nederlander uit Groningen: Sibrandus Stratingh.
Lees verder

Een tijdreis door de autohistorie met Maarten van Rossem - de jaren 60
Maarten van Rossem weet niet alleen veel over geschiedenis, maar ook over auto's. Een ideale combinatie om samen met hem eens door de showroom van E&R Classics in Waalwijk te neuzen. In deze zevendelige serie neemt Michiel Willebrands je mee langs een kleine eeuw autohistorie, waarbij Maarten van Rossem de auto's op zijn eigen, unieke wijze van commentaar voorziet.
Lees verder

Renault 4 eenmalig terug als Suite N°4
De Renault 4 bestaat dit jaar 60 jaar en dat moet gevierd worden. Renault doet dat op geheel eigen wijze door de Suite N°4 uit de hoge hoed te toveren.
Lees verder