donderdag 21 oktober 2021

Volkswagen-productie Wolfsburg op laagste niveau in 63 jaar

AUTOWEEK
Volkswagen-productie Wolfsburg op laagste niveau in 63 jaar
Volkswagen heeft in zijn thuisplaats Wolfsburg tot op heden een bijzonder laag aantal auto's gebouwd dit jaar. De oorzaak laat zich raden. Ironisch genoeg wil Volkswagen er naar verluidt op den duur wel een extra productielijn bij in Wolfsburg.
Lees verder

Dubbel AMG-geweld: Mercedes-AMG GLC 43 en 63
Mercedes-Benz heeft een nieuwe generatie GLC in de ontwikkelingskamers staan. De SUV die je kunt zien als Mercedes' tegenspeler van auto's als de Audi Q3, BMW X3 en Lexus NX wordt leverbaar met een heel arsenaal aan aandrijflijnen en daar zitten natuurlijk ook heftige AMG-versies bij. Vandaag kunnen we je niet alleen de Mercedes-AMG GLC 43, maar ook zijn machtige 63-broer laten zien.
Lees verder

Elektrische Lancia Delta is er nu al
Lancia is nog slechts een schim van wat het ooit is gewerkt. Niet getreurd, in de toekomstplannen van Stellantis is een plek weggelegd voor heropleving van het merk, er komt zelfs een nieuwe en waarschijnlijk elektrische Lancia Delta. Op een echt nieuwe en elektrische Delta moet je nog enkele jaren wachten, maar voor wie niet kan wachten is er een oplossing.
Lees verder

Ford Granada (1977) - In het Wild
Geloof het of niet, maar ondanks het feit dat er al meerdere Fords Granada in deze rubriek hebben geschitterd, zat daar nog nooit eentje van de eerste generatie bij. Tot nu!
Lees verder

Volvo V40 T4 - Op de Rollenbank
Met een afname van slechts 0,33 pk per jaar kunnen we niet anders dan onze pet afnemen voor deze 23 jaar oude Volvo V40 T4. Volgens kersverse eigenaar Maarten Kroesen is het een ondergewaardeerde auto en hij is voornemens om zijn Neder-Zweed nieuw leven in te blazen.
Lees verder