Doorgaan naar hoofdcontent

Voorzichtig op de baan he: tweede flitsmarathon van 2021 aan de gang

AUTOFANS
Voorzichtig op de baan he: tweede flitsmarathon van 2021 aan de gang
Taal Nederlands Vandaag, woensdag 6 oktober, organiseren de federale en lokale politiediensten in ons land een flitsmarathon. De tweede editie van dit jaar loopt nog tot morgenvroeg, donderdagochtend, 6 uur.
Lees verder

Win duo vipticket voor Zoute Grand Prix 2021 (zondag 10/10/'21)
Taal Nederlands Autofans mag dankzij Audi duo viptickets t.w.v 550 euro weggeven voor de 12de editie van de Zoute Grand Prix! Zin om op zondag 10 oktober naar enkele mythische oldtimers en supercars te gaan kijken in Knokke-Heist met een hapje en een drankje en de exclusieve Bonhams-veiling mee te pikken? Waag je kans!
Lees verder

Lancia CEO: Delta komt terug als EV
Taal Nederlands Moederbedrijf Stellantis geeft het wat in de vergetelheid geraakte Lancia tien jaar de tijd om zichzelf terug op de kaart te zetten. Lancia's nieuw CEO Luca Napolitano hoopt met een nieuwe generatie van de Delta het Italiaanse merk te laten herrijzen uit haar assen. Een nieuwe Delta is onderweg! Al wordt die wel elektrisch.
Lees verder

Eerste test: DS 4 (2021)
Taal Nederlands Stellantis' premiumdochter heeft de DS 4 klaar, en die is sterker dan ooit. Met een plug-inhybride aandrijflijn en Franse charme wil die zich onderscheiden van de rest. Kan DS eindelijk bevestigen?
Lees verder

Deze auto is al 22 jaar onverslaanbaar in de "elandtest"
Taal Nederlands Nee, het is geen Volvo of Saab...
Lees verder